Del siden

Hjælp

Med et sølv abonnement kan du uden beregning få svar på uddybende spørgsmål vedr vores to ugentlige lister med priser på bla korn, oliefrø og økologi hos din lokale AgroMarkets konsulent. Se her nogle af de spørgsmål, vi kan hjælpe dig med.

VIDEO OM, HVORDAN DU LOGGER IND

VIDEO OM, HVORDAN DU FINDER RUNDT PÅ HJEMMESIDEN

MIDTUGEOPDATERINGEN HEDDER FREMOVER UPDATE
Vores ugentlige nyhedsbrev har altid været utroligt populær, så det fortsætter vi naturligvis med at sende ud. Men vi analyserer jo alverdens finans- og råvaremarkeder alle hverdage og ikke kun onsdage, hvor vi sender Update ud. Derfor har vi valgt også at lave den som en digital version med aktive links til analyser, der altid er opdaterede og relevante. Hvis du fortsat gerne vil læse Update som en pdf-fil, udsender vi også en sådan, som du altid kan finde tilbage til i arkivet.

SÅDAN LOGGER DU IND
Vores analyser af fx møllehvede, raps og valuta kræver login/abonnement. Log ind med det brugernavn og adgangskode, som du har fået tilsendt fra os eller måske senere selv har tilrettet. Det gør du via Login i øverste højre hjørne af forsiden. Se en video om, hvordan du logger ind her

GEMME ADGANGSKODE
Kan du ikke gemme din adgangskode på agromarkets.dk, bruger du sikkert Explorer som browser. Den vil ofte ikke tillade, at du gemmer koder fra hjemmesider. Prøv istedet at bruge en anden browser, når du går på internettet, for næsten alle andre browsere end Explorer vil gemme adgangskoder. Det er typisk gratis at downloade browsere. Du gør sådan:

1. Du klikker på fx Chrome (en stabil og velfungerende browser) og downloader browseren. 
2. Du åbner browseren på din computer og skriver www.agromarkets.dk.
3. Du logger ind via dit login i øverste højre hjørne på forsiden. Nu vil den nye browser skrive en linje nederst på skærmen, hvor den spørger, om du vil gemme adgangskoden. Hertil svarer du ja. 
4. Næste gang du logger på agromarkets.dk, vil browseren huske din adgangskode.

VALUTA OG FINANSANALYSER
Hver uge laver vi vores uddybende konjunktur-, fundamental og renteanalyse, ligesom du altid kan finde kursen på de mest populære lån under Obligationsrenter på siden Finans. Her gennemfører vi også alle hverdage en markedsanalyse af de vigtigste valuta. Ligesom vi laver vores tekniske analyser på USD, JPY, GBP og CHF.

AGROMARKETS.DK PÅ MOBILEN ELLER TABLET
Ser din mobile version af agromarkets.dk mærkelig ud, bruger du sikkert en browser, der ikke er opdateret. Prøv istedet at bruge f.eks. Google browseren, Chrome, når du går på internettet via din mobil eller tablet. Det er typisk gratis at downloade browsere. Du gør sådan:

1. Du klikker på f.eks. Chrome (det er en stabil og velfungerende browser) og downloader browseren. 
2. Du åbner browseren på din mobil eller tablet og skriver www.agromarkets.dk.
3. Nu ser du vores mobile version af agromarkets.dk, så du kan læse vores analyser på farten.

HVOR TIT OPDATERES AGROMARKETS' ANALYSER OG PRISER?
Langt de fleste kurver med støtte og modstand opdateres dagligt, mens det er forskelligt, hvor ofte vi opdaterer vores fundamentale og tekniske analyser. Dette afhænger af, hvornår det er aller mest relevant for det enkelte produkt og for vores brugere. Du kan altid finde tilbage til tidligere kommentarer under arkivet i højre spalte ved det enkelte produkt.

KAN MAN RINGE TIL AGROMARKETS' ANALYTIKERE?
Har du et guld eller sølv abonnement, kan du uden beregning få svar på uddybende spørgsmål vedr vores Update+ (tidligere Råvare- og FinansUpdate) hos din lokale AgroMarkets konsulent. Du kan også altid kontakte vores analytikere, der dog kan være svære at træffe, da de ofte holder kurser, møder og indlæg for abonnenter rundt om i landet. Se vores lokale AgroMarkets konsulenter

HVEM LAVER DE FORSKELLIGE ANALYSER OG KOMMENTARER?
Det er altid vores analytikere, der laver analyser og anbefalinger og kommenterer på markedsudviklingen. I ferieperioder, og hvis det ellers er relevant, hyrer vi dog analytikere og andre eksperter ind udefra. Du kan altid se på den enkelte rapport, hvem der har ansvaret. Se en video om, hvordan du finder rundt på vores hjemmeside