Del siden

Selvfølgelig holder vi handelsErfa i forsommeren

Vi har ekstra mange spændende emner på programmet til forsommerens handelsErfa møder. Og selv om vi måske ikke må mødes fysisk, skal du ikke gå glip af vores hjælp og viden, for vi har en plan.

Tre gange om året holder vi HandelsErfa, hvor du kan mødes med andre landmænd rundt om i landet og netværke om råvarehandel og finans. Her i foråret er det selvfølgelig ekstra udfordrende at få jer til at dukke op til møderne. I har travlt på marken, og så kom der også lige en coronakrise i vejen.

Men selvom en stor del af verden fortsat er lukket ned, er der i endnu højere grad brug for danske landbrugsprodukter. Vi vil derfor opfordre til at deltage i vores handelsErfa møder, for sjældent er der sket så meget på så kort tid, der kan få betydning for din forretning.

I skrivende stund er der planlagt handelsErfa disse steder:

5. maj, Patriotisk digitalt
6. maj, Agrovi digitalt
12. maj, SAGRO Holstebro
13. maj, SAGRO Herning
18. maj, Landbo-Limfjord Skive
19. maj, Sønderjysk Landboforening i Vojens
8. juni, SAGRO i Esbjerg eller Billund
9. juni, Østdansk Landboforening i Rønnede
10. juni, KHL i Kolding
11. juni AgriNord, Aalborg
12. juni velas, Søften (BEMÆRK ny dato)
15. juni velas, Vissenbjerg (BEMÆRK ny dato)
17. juni velas, Vissenbjerg (BEMÆRK ny dato)
18. juni, LandboNord i Brønderslev (BEMÆRK ny dato)
19. juni, velas i Aars (BEMÆRK ny dato)
24. juni, Vestjysk Landboforening i Ringkjøbing
25. juni, LandboNord i Fjerritslev (BEMÆRK ny dato)
30. juni, LHN i Tinglev

De første møder (der ligger før 10. maj, hvortil forbuddet om forsamlinger på mere end 10 personer i skrivende stund er forlænget) gennemfører vi digitalt. Så du kan sidde derhjemme foran din computer, telefon eller tablet og deltage. Vi har et par overraskelser i ærmet, så det skal nok alligevel blive nogle rigtig spændende møder.

Efterhånden som vi kommer længere ind i sommeren, stiger chancen (måske) for, at vi kan mødes fysisk. Men det vil du alt sammen få besked på, når du tilmelder dig. Hvis du ikke allerede er tilmeldt hos din lokale rådgivningsvirksomhed.

Se mere om møderne i vores kalender her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på mobil 53656853 eller mail lek@agromarkets.dk  

Se programmet her