Bestyrelsen AgroMarkets a/s 2019
Del siden

AgroMarkets a/s - nu også med fondsmæglerselskab

Generalforsamlingen har genvalgt bestyrelsen hos AgroMarkets a/s, og de vil også i 2019 bla arbejde på at øge fokus på handel med futures og optioner. Ud over, at AgroMarkets' analytiker, John Jensen, naturligvis er certificeret i den slags finansielle instrumenter, har AgroMarkets indgået et samarbejde med Fondsmæglerselskabet SEGES Finans & Formue a/s og må således rådgive 100 % lovligt om bla futures og optioner.

AgroMarkets nu også med fondsmæglertilladelse

Et af fokusområderne for AgroMarkets a/s bliver i 2019 at udvikle samarbejdet med Fondsmæglerselskabet SEGES Finans & Formue a/s, der fik sin tilladelse i 2018. Det er en forudsætning for at måtte rådgive om fx futures og optioner, og AgroMarkets er således blandt de første i Danmark, der kan og må gøre dette 100 % efter Finanstilsynets retningslinjer. 

Til generalforsamlingen 9. april blev den eksisterende bestyrelse genvalgt hos AgroMarkets a/s, og de er enige om, at AgroMarkets også fremover skal rådgive landmænd, der har den rette risikoprofil, om bla futures og optioner. Hvis det er det rigtige for landmanden at gøre. 

Fra venstre er det Henrik Galsgaard, Uffe Bertelsen (næstformand), Louise Helmer (formand), Niels Peter Ravnsborg og Henrik Eeg Knudsen.