Del siden

Priser på planteværn

Planteværn og ikke mindst priser, afgifter og lovgivning vedr kemi har stor indflydelse på danske landmænds bundlinje. AgroMarkets følger og inddrager også dette område i vores analyser, anbefalinger og prisoversigter på agromarkets.dk

Planteværn for danske landmænd

Som et af dansk landbrugs vigtigste parametre er det essentielt, at man følger priser, afgifter og ikke mindst lovgivningen på planteværn. Derfor inddrager Danmarks vigtigste analyseinstitut for landmænd naturligvis også dette område i vores analyser, anbefalinger og ikke mindst prisoversigter.

Bag vores fremtidige markedsorienteringer, som vi laver 6-8 gange om året og efter behov, står en af Danmarks dygtigste analytikere på området, Anders Smedemand Musse.

Fremtidige artikler om planteværn

I løbet af året kan du som abonnent hos AgroMarkets således forvente at høre meget mere om emner som fx, hvilken handelsstrategi på planteværn, der passer bedst på din ejendom. Hvordan du får de bedste priser hjem. Hvilke midler synes vi, ser mest attraktive ud. Ligesom vi bla også vil følge prisudviklingen på de mest anvendte midler. 

Udover dette vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad evt nye afgiftsstigninger betyder for din bedrift. Vi oversætter international lovgivning til forståeligt dansk, så du fx kan blive klogere på, hvordan du kan importere planteværn. Og så vil vi naturligvis følge godt med i diverse kampagnetilbud fra grovvarehandlere - for er de nu også så attraktive?

Hvis du har forslag til emner eller midler, du gerne vil se behandlet her på websitet, er du meget velkommen til at kontakte Anders Smedemand Musse

Har du guld, sølv eller bronzeabonnement, kan du fra 12. juni 2017 følge vores analyser og priser her.