Del siden

Tjek dine priser

Afregningspris på raps og korn, købsprisen på GMO frie produkter, gødning og energi samt købs- og salgspriser på korn, oliefrø og kød. AgroMarkets holder øje med dine priser og hjælper dig til at finde de rigtige partnere på markedet.

Som de eneste i Danmark gør vi det nu også muligt for dig at tjekke dine afregningspriser på hhv korn og raps og sammenligne gødningspriser her på websitet. Og øger dermed gennemskueligheden på korn- og rapsafregninger og gødningspriser.

Fra uge 29 2017 kan du således her på siden via vores system regne ud, om din afregningspris på korn og raps er ok. Ligesom du vha diverse parametre kan sammenligne dine priser på næringsstoffer som kvælstof (N), fosfor (P) og kalk (K). 

Det gør det nemmere for dig at tjekke forskellige tilbud - og vælge det rigtige. 

Afregning korn og raps

Især for raps kan det være svært at overskue afregningsprisen pga de mange omkostninger, der pålægges. Nogle giver måske den laveste købspris, men er i virkeligheden i sidste ende bedste køber, fordi deres omkostninger er mest attraktive.

Tast dine tal ind i systemet og kontroller, om din afregning er korrekt, hvis du allerede har leveret til en foderstof. Har du fortsat et parti liggende med forskellige kvalitetsparametre, kan du også ved at taste disse ind i vores system se, hvad forskellige købere vil betale iht deres betingelser. 

Typisk bliver købernes omkostninger offentliggjort op til høst (sidste uge i juli). Derfor er det seneste høstperiodes omkostninger, der lige nu er indkalkuleret i vores nuværende afregningsskemaer. Så snart de nye omkostninger offentliggøres, indarbejdes disse i vores system. 

Har du guld, sølv eller bronze abonnement, kan du fra uge 29 finde vores kalkuler på websitet