Del siden

Gødning

Gødning er et emne, der optager danske landmænd stadig mere. For hvordan skaffer man den bedste pris på fx kvælstof, fosfor og kalk? Vi hjælper dig med at tjekke din gødningspris bla ved at inddrage gødningsfutures og udenlandske udbydere.

MERE om gødning fremover

Vi har fulgt gødningsmarkedet i en del år, men inddrager nu endnu flere informationer og priser i vores anbefalinger og analyser. Det kan vi gøre, fordi vi har fået tilknyttet en stor kapacitet på området, idet analytiker Henrik Mulvad Madsen fremover er ansvarlig for emnet.

Udover, at vi kommer til at kigge meget mere på futures på gødning og priser i vores nabolande Sverige og Tyskland, får du også mulighed for selv at sammenligne de gødningspriser, du har fået tilbudt. Det sker med det interaktive regneark, som vi går i luften med 10. juli.

Følg gødningspriser på børsen og i nabolandene

Det kan altid betale sig at tage priser hjem fra flere leverandører, inden man beslutter sig for det endelige køb. Men det kan være uoverskueligt, og ofte er tiden ikke til det. Derfor hjælper vi dig med at træffe de rigtige beslutninger her på siden, så følg godt med når vi laver vores opdateringer hver anden uge.

Har du guld, sølv eller bronzeabonnement kan du se vores analyser, anbefalinger og prisoversigter her