Del siden

AgroMarkets nyhedsbreve

Vi sender nyhedsbreve direkte til din indbakke, hvor du afhængig af dit abonnement bla kan se priser (Update+ kun til sølv og guld), sammendrag af ugens analyser på agromarkets.dk (Update) samt dagens overskrifter (Idag).

Update+ (tidligere Råvare- og FinansUpdate)

Man- og torsdage udarbejder vi prislister over dansk landbrugs vigtigste råvarer og kommenterer på udvalgte produkter. Så behøver man ikke bruge tid på selv at lede efter relevante købs- og salgspriser på markedet og kan desuden sammenligne de priser, man har fået fra fx foderstoffen, med markedsprisen.

Update+ får man kun tilsendt, hvis man har et guld eller sølvabonnement (tidligere udvidet).

Update (tidligere MidtUgeOpdatering)

Onsdag laver vi et sammendrag af de råvare- og finansanalyser, som vi har lavet i løbet af ugen. Mange af vores abonnenter foretrækker kun at læse dette nyhedsbrev, så de ikke behøver at logge sig på www.agromarkets.dk for at se analyser og anbefalinger, når de er helt friske.

Update får man kun tilsendt, hvis man har et guld, sølv eller bronzeabonnement.

AgroMarkets Idag (nyt produkt)

Alle hverdage samler vi en liste over dagens overskrifter fra www.agromarkets.dk, ligesom vi inkluderer en enkel graf med markedsudviklingen til hvert enkelt råvare- og finansprodukt, vi analyserer dagligt.

AgroMarkets Idag får man tilsendt, hvis man har et guld, sølv, bronze eller grund abonnement.

WASDE resumé

Morgenen efter, at det amerikanske landbrugsministerium, USDA, udgiver deres månedlige afgrøderapport, WASDE, udsender vi et resumé, som vi dels lægger på www.agromarkets.dk dels sender til din og pressens indbakke. Men endnu vigtigere: vi er senest kl 8 morgenen efter rapportens udgivelse klar med verdensmarkedets reaktioner og evt konsekvenser for dig.

WASDE resuméet kan man kun tilgå, hvis man har et guld, sølv eller bronze abonnement.